SMP koktel pozivnica

21.05.2015. godine u Hotelu Hyatt održan je koktel party za sve drage prijatelje, saradnike, poslovne partnere povodom značajnog uspeha kompanije smp products doo beograd u vrlo kratkom periodu i uspešnom poslovnom startu na tržištu Srbije.

IMG_7222

 

 

 

 

 

 

 

 

Jedan od vlasnika smp products doo beograd i osnivač Swiss medical products u Švajcarskoj gospodin Damir Emmenegger je izjavio ” Okupili smo se veceras kako bi u prijatnoj atmosferi učvrstili poslovnu saradnju sa svojim partnerima i prijateljima i odali priznanje za dosadašnji rad.
Swiss medical products je mlada kompanija osnovana 2010 godine sa sedištem u Švajcarskoj. Artikli koje plasiramo su izradjeni prema švajcarskoj tehnlogiji i proces proizvodnje je pod nadzorom tehnologa i stručnjaka iz Švajcarske.
Posebnu pažnju smo poklonili tržištu Srbije, gde smo otvorili predstavništvo početkom godine i angažovali brojne partnere koji nam pomažu u zajedničkom nastupu, u obostranom interesu.
Naša poslovna filozofija ne podrazumeva brz profit već posvećenost i stabilnost na tržištu. To, naravno, nije moguće u koliko nemate kvalitetne proizvode. Naše proizvode krasi bezuslovni kvalitet, potvrdjen kroz laboratorijske testove i što je najvažnije praktičnu primenu. Pored redovnih aktivnosti, pratimo zahteve korisnika, njihove želje i potrebe, analiziramo njihova mišljenja i iskustva i trudimo se da ih podržimo kroz novu bogatiju ponudu. Takodje, nastojimo da razmišljamo na sledeći način:  korisnici naših proizvoda, naši kupci, su naši prijatelji, naši zaposleni su naša porodica. Predstavljajući se u medijima, trudimo se da sebe prikažemo u pravom svetlu. Kupci su prepoznali kvalitet i to je isključivi razlog odličnog plasmana naših proizvoda, gde bih izdvojio liniju proizvoda Cell-1. Pored srpskog, prisutni smo i na tržištima u  Nemačkoj, Austriji, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska.

Takođe se i direktorka Snežana Milanović obratila rečima
“Obzirom da je ovo poslovni skup, trebalo bi da NAM svima poželim dalji uspeh u karijeriprofit.
Ali, pošto smo kompanija posvećena pravim vrednostima, želim NAM svima zdravlje i lepotu, a onaj ko ceni prave vrednosti, umeće da to pretvori u srećuzadovoljstvo.
Uverivši se u sposobnost svojih saradnika i partnera, ne brinem za  uspeh kompanije smp products doo beograd”.