Cell-1 gel

Vitalizirajući i efikasan gel za negu vaše kože!
Gel Cell-1

Cell-1 krema za ruke

Najbolji izbor za zdravlje I negu vaših ruku!
Krema za ruke

Cell-1 Losion za telo

Body lotion Cell-1

SMP – Swiss medical products

vrhunski inovativni kvalitet firmirane robe

Milioni kupaca širom sveta uživaju u Swiss Medical proizvodima. Sa Cell-1 SMP je stvorio poseban proizvod za različite zahteve svake kože. SMP neguje dobru saradnju sa apotekama i drogerijama širom Evrope. Zadovoljstvo nam je što smo Vaš aktivan i angažovan partner na međunarodnom nivou.

Proizvodi SMP-a ispunjavaju najaktuelnije i najviše zahteve i promovišu moderan životni stil. Doslednost je u SMP-u apsolutno sastavni deo filozofije kompanije. SMP se bazira samo na Swiss Made i ispunjava sve neophodne ekonomske i ekološke kriterijume.

Cell-1 je jedinstveni gel za Vašu negu kože. 100% iz Švajcarske. Gel za kožu sa ekstraktom puža regeneriše kožu intenzivno. Cell-1 bazira se na efikasnoj formuli koja je razvijena da bi se vidno poboljšao izgled kože sa ožiljcima, bubuljicama, flekama i tragovima rastezanja kože.
Cell-1 neguje zrelu kožu, ublažava bore, redukuje nečistoće u koži i sprečava nastajanje novih. Svojim zatezajućim dejstvom, Cell-1 sužava pore i daje Vašoj koži čist, zdrav i ujednačen izgled kože.

Uživajte i Vi u inovativnom, bogatom asortimanu SMP-a – made in Switzerland!

Najnovije vesti