Cell-1 losion za telo

Sadrži optimalnu kombinaciju sastojaka za intenzivnu regeneraciju kože tela: ekstrakt puževe sluzi, skvalan koji umiruje iritacije, pantenol, vitamin E i odabrane ekstrakte alpskog bilja.

Među njima se ističu alpska ruža, arnika i gospin plašt kao i mnoge druge alpske biljke koje štite kožu od štetnih uticaja hladnoće, UV zračenja i stresa. Ove biljke regenerišu kožu, imaju antiage svojstva, revitalizuju kožu i čine je lepom i svežom.

Cell-1 losion za telo

Ekstrakt puževe sluzi

losion-puz

Zateže kožu, uklanja izumrle ćelije i omekšava kožu. Stimuliše regeneraciju oštećenog tkiva kao na primer u slučaju strija, opekotina, posekotina i sl.

Alpska ruža

Alpska ruza

Obiluje anti-age aktivnim sastojcima koji štite kožu od foto-starenja i jačaju njene
odbrambene mehanizme.

Arnika

Arnika

Tradicionalni sastojak proizvoda za regenenaciju oštećene kože, zarastanje rana i tretman manjih povreda (modrica, poderotina, ujeda i sl).

Gospin plašt

Gospin plast

Antioksidans, regeneriše i umiruje oštećenu kožu. Deluje antiinflamatorno i čest je sastojak proizvoda za tretman akni, ali je blagotvoran i u slučaju menopauze i zrele kože.

Centaury

Centaury

Umiruje osetljivu kožu, deluje antiinflamatorno, štiti vlakna elastina i hijalurnosku
kiselinu u koži od razgradnje.

Gencijana

Gencijana

Antiinflamatorno i adstringentno dejstvo, osvežava i umiruje kožu.

Absint, Wormwood

Absint

Štiti od slobodnih radikala i umiruje kožu.

Cell-1 znak horizontalni

Cell-1 losion
luksuz za vaše telo!

  • Cell-a losion za telo je lagane teksture, predivnog mirisa i koži pruža trenutni osećaj mekoće i svežine. Regeneriše, revitalizira kožu i poboljšava elastičnost zahvaljujući originalnom ekstraktu puževe sluzi.
  • Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Nanesite losion nakon tuširanja i uživajte u osvežavajućem osećaju koji daje koži.
  • Savet stručnjaka: Ukoliko imate probleme sa kožom (strije, akne, opuštenu kožu) ili želite intenzivniju negu preporučuje se da prvo nanesete cell-1 gel za regeneraciju, a zatim cell-1 losion za telo.
Losion-za-telo-Sonja-842x569px