Cell-1 krema

Pruža intenzivnu hidrataciju i zaštitu od štetnih uticaja jer stimuliše obnavljanje ćelija kože sa svakom upotrebom. Brzo se upija i pruža dugotrajnu svežinu i mekoću.

Cell-1 krema za ruke je idealno rešenje za prelepe ruke jer deluje vrlo brzo i vidno poboljšava izgled vaših ruku. Cell-1 krema za ruke je odlično rešenje za grubu i ispucalu kožu, ali i za ublažavanje staračkih pega i hiperpigmentacija. U tom slučaju preporučuje se upotreba nakon nanošenja cell-1 gela na čistu i suvu kožu ruku. Pogodna je za negu ruku, lica i tela. Vraća koži mladalačku svežinu i nežnost.

Cell-1-krema-za-telo

Ekstrakt puževe sluzi

Ekstratkt-puzeve-sluzi

Omekšava ruke, uklanja izumrle ćelije, daje blistavost i uklanja fleke.

Swiss garden cress

Swiss-garden-cress

Anti-age, antioksidantni efekat, izbeljuje mrlje, staračke pege i fleke, ujednačava ten i daje blistavost.

Runolist

Runolist

Alpski biser, bogat izvor zaštitnih molekula (vitamina C i E), tanina sa iflamatornim i umirujućim efektom. Štiti od UV zračenja, regeneriše i jača ćelije kože.

Etilheksil metoksicinamat

Etilheksil

UVB filter i Butil metoksidibenzoilmetan (Butyl Methoxydibenzoylmethane) UVA filter štite kožu od štetnog efekta sunčevog zračenja.

Isprobajte! Zavoleće te je.

Jedinstvena formula za glatke, nežne i negovane ruke.

Upotreba

Pored dragocenog ekstrakta puževe sluzi sadrži ekstrakt runolista (edelweiss) koji je biser švajcarskih Alpa. Ova planinska biljka živi na visokim nadmorskim visinama dokazano štiti kožu od hladnoće, vetra i UV zračenja, čineći je otpornom na negativne uticaje
spoljašnje sredine. Pogodna je za negu ruku, lica i tela, vraća koži mladalačku svežinu i nežnost, štiti od štetnog uticaja spoljašnje sredine i sunčevog zračenja.

Savet

Za optimalan rezultat preporučuje se da se koristi u kombinaciji sa cell-1 gelom. Nakon čišćenja nanosi se cell-1 gel na lice, ruke ili telo, a zatim cell-1 krema za ruke.